Njega kose

Olaplex tretman

_
Posvijetlite se. Krenite dalje bez narušavanja integriteta kose. Olaplex je inovativni kemijski pripravak koji uvišestručuje veze i mrežišta u popucanim vezama vaše kose, a sastojak je samo jedan!
Naš dvojac iz snova izumio je jedinstveni kemijski sastojak koji ne sadrži silikon niti ulje i tako veže popucane veze u kosi za vrijeme i poslije kemijskog tretmana čineći ih snažnijima nego što su bile prije.
Možemo ga koristiti prilikom posvjetljivanja i boja ili kao odvojeni tretman za vašu kosu.

Keune miracle elixir

_
Keune je razvio Miracle Elixir, duboko njegujući, obnavljajući tretman koji je savršen za oštećenu i kosu pod utjecajem stresa. Nakon prilagođenog i jedinstvenog Miracle Elixir tretmana na bazi keratina, unutrašnje oštećenje vlasi obnovljeno je za do 80%* i kosa je dvostruko mekša.
Keratin obnavlja, oporavlja i štiti strukturu vlasi, Quat polimeri poboljšavaju raščešljavanje kose, Kokosovo ulje hidratizira vlas iznutra i izvana.
Isprobajte novu generaciju botoxa i oživite svoju kosu.

Brazilian blowout tretman

_
Mi smo zauzete žene! Svakodnevno smo u žurbi, trčimo okolo, brzinski sušimo kosu, grubo ju četkamo, plivamo u bazenu punom klora, pod stresom smo, ne hranimo se ispravno i zdravo, nosimo kosu u repu, redovito ju izlažemo visokim temperaturama raznoraznih uređaja i još puno stvari koje štete našoj kosi, a da si ni same ne želimo priznati. Naša kosa nije uvijek u najboljem izdanju. Izgledaju li vaši vrhovi kao da im treba znak na kojemu piše „UPOZORENJE: Opasnost od požara!”?
Brazilian Blowout Split End Repair Treatment – tretman s dvostrukim djelovanjem specifične formule koji odmah popravlja postojeću štetu istovremeno pomažući da se drastično smanji buduća šteta na kosi. Korištenjem naprednog bio reparativnog kompleksa, ovo profesionalno riješenje obnavlja i učvršćuje oslabljena područja, poboljšava snagu kose koja je otpornija na lom. Vlasnički Thermo Marine Bonding System spaja i zaključava slomljena vlakna, istovremeno popravljajući vrhove. Ekskluzivni Brazilian Super-Nutrient Complex puni kosu hranjivim tvarima koji pružaju dugotrajnu zaštitnu barijeru od toplinskih uređaja.

Iskusite što znači kvalitetno šišanje!

Nazovi: 023/312-430