Njega vlasišta

Njega vlasišta

_
So PuRe Natural Balance linija nastala je nakon dugogodišnjeg istraživanja. Biljni ekstrakti i eterična ulja jedini su aktivni sastojci. So Pure koncept temelji se na znanju o fitoterapiji, aromaterapiji i homeopatiji. So Pure Natural Balance proizvodi obogaćeni su organskim eteričnim uljima. Filozofija proizvoda fokusirana je na poboljšanje općeg stanja kose I VLASIŠTA i bazira se na 100% biljnim sastojcima. So Pure Natural Balance proizvode čine više od 30 biljnih ekstrakata i eteričnih ulja. Proizvodi ne sadrže parabene i sulfate.
 • RECOVER
  So Pure Recover, za obnavljanje njegu i učvršćivanje oštećene kose iznutra i izvana.
 • EXFOLIATING
  Perut je svakodnevna pojava i problem mnogih pojedinaca. So Pure Exfoliating proizvodi rješavaju problem peruti. Ulje čajevca kao ključni sastojak uklanja perut i sprečava njen ponovni nastanak.
 • COOLING
  Vrlo blaga i prirodna njega za sve tipove kose. Osvježava vlasište, a kosu čini mekom i sjajnom. Bogata mješavina peperminta u kombinaciji s organskim eteričnim uljima ružmarina opušta kosu i vlasište. Rezultat je povećana energija tijela i duha.
 • ENERGIZING
  Vrlo blaga i prirodna njega za sve tipove kose. Stimulira prokrvljenost vlasišta i potiče rast kose. Bogata mješavina organskih eteričnih ulja đumbira i limuna osvježava vlasište. Biotin sprečava ispadanje, daje veći volumen i jača kosu. U formulaciji proizvoda nalazi se certificirano Arganovo ulje.
 • EXFOLIATING
  Perut je svakodnevna pojava i problem mnogih pojedinaca. So Pure Exfoliating proizvodi rješavaju problem peruti. Ulje čajevca kao ključni sastojak uklanja perut i sprečava njen ponovni nastanak.
 • CALMING
  Vrlo blaga i prirodna njega za sve tipove kose. Selekcija specijalnih organskih eteričnih ulja u kombinaciji s ekstraktom kamilice blagotvorno djeluje i opušta vlasište. Za njegu, veći volumen i sjaj kose. Kamilica i lavanda su osnovne komponente. Odmor i relaksacija ključne su komponente prilikom upotrebe So Pure Natural Balance Calming proizvoda. U formulaciji proizvoda nalazi se certificirano Arganovo ulje.
 • COLOR CARE
  Osnovni sastojci Natural Balance Color Care asortimana su ekstrakt suncokreta i organska eterična ulja jasmina i sandalovine. Color Care asortiman proizvoda osigurava postojanost boje, iznimnu njegu i prekrasan sjaj. Specijalna orijentalna aroma daje opuštajući učinak. U formulaciji proizvoda nalazi se certificirano Arganovo ulje.

Iskusite što znači kvalitetno šišanje!

Nazovi: 023/312-430